Hopp til innholdet

Spørsmål og svar

Frakt

5-7 dager leveringstid
– Fri frakt over 299kr
– 39kr opptil 299kr
– Sporing: 90kr.

Hvor lang leveringstid er det?

Alle bestillinger fortløpende hver dag på hverdager, kl 11:30.
Etter vi har sendt din bestilling, vil det ta 5 til 7 dager før du mottar hårpynten i din postkasse.

Hvilke fraktalternativer tilbyr dere?

Alle våre bestillinger sendes med sporing .

Når sender dere bestillingen min?

Haster din bestilling, og du vil ha den så snart som mulig?

Vi sender alle bestillinger hver tirsdag og torsdag. Hvis du vil ha pakken sendt før dette, kan du bestille prioritert ordre i kassen. Da vil vi sende pakken din samme dag.

Prioritert ordre

Bestillinger med prioriterte ordre som blir utført før kl 11:00, vil bli sendt samme dag.

Prioriterte ordre koster kr. 29,-

Kan jeg spore bestillingen min?

Ja, når du mottar mail hvor det stor ordren er sendt, finner du også sporings informasjon i den mailen.

Hva gjør jeg hvis det oppstår problemer med leveringen?

Hvis du opplever problemer med leveringen, vennligst kontakt vår kundeservice umiddelbart.

Hva koster det for frakt?

  • Bestillinger over 299kr. har gratis frakt.
  • Bestillinger under 299kr. har en fraktkostnad på 39kr.
  • Du kan bestille sending med sporing til 90kr.

Antiskli funksjonen

Alle våre spenner bruker vårt spesielle antisklimateriale. Dette betyr at de sitter der de skal, selv på energiske små jenter. ✨

Hva er antiskli-funksjonen på deres produkter?

Antiskli-funksjonen på våre produkter er en spesiell egenskap som sikrer at de holder seg på plass i håret. Vi bruker gjennomsiktig silikon på innsiden av hårspenner og hårbånd, som skaper friksjon mot håret og hindrer dem i å glide ut.

Hvorfor er antiskli-funksjonen viktig?

Antiskli-funksjonen er viktig fordi den gir ekstra trygghet og komfort. Ved å sikre at hårspennene og hårbåndene holder seg på plass, eliminerer vi behovet for hyppig justering eller bekymring for at de skal falle ut. Dette gjør det mer praktisk og behagelig å bruke produktene våre gjennom hele dagen.

Hvordan fungerer antiskli-funksjonen?

Antiskli-funksjonen fungerer ved hjelp av en gjennomsiktig silikon som er påført på innsiden av hårspenner og hårbånd. Silikonen skaper friksjon mot håret og bidrar til å holde dem på plass. Dette gjør at produktene våre kan sitte trygt og komfortabelt i håret uten å glide ut.

Er antiskli-funksjonen skånsom mot håret?

Ja, antiskli-funksjonen er skånsom mot håret. Silikonen vi bruker er myk og skånsom, og den vil ikke skade eller irritere håret eller hodebunnen. Du kan være trygg på at våre produkter er designet med omtanke for både funksjonalitet og hårets helse.

Hvor lenge varer antiskli-funksjonen på deres produkter?

Vår antiskli-funksjon er laget for å vare gjennom langvarig bruk. Vi har grundig testet og valgt materialer som gir langvarig friksjon og sikkerhet. Selv etter gjentatt bruk og vask vil antiskli-funksjonen fortsette å holde produktene våre på plass i håret.

Hårspenner

Produktene er grundig testet i lek, hopping på trampoliner og på fotballtreninger. Hårspennen holder seg der den skal være, frem til man tar den av. Derfor er det ikke uvanlig å la dem gå i arv til yngre søsken, etter hvert som barna blir eldre. ✨

Hva er spesielt med hårspenner for barn?

Våre hårspenner er spesielt utviklet for å sitte godt og se bra ut gjennom hele dagen. Vi har fokusert på å skape hårspenner som ikke glir ut av håret, selv når barna er aktive. Dette oppnås gjennom bruk av antiskli-funksjon, der gjennomsiktig silikon på undersiden av spennen skaper friksjon mot håret og holder den på plass.

Kan hårspennene brukes selv med lite hår?

Ja, våre hårspenner er designet for å være funksjonelle selv med få hårstrå. Selv en babyspenne kan bli sittende takket være antiskli-funksjonen og vil fungere så lenge det er behov.

Hvor lenge varer hårspennene deres?

Vi har fokusert på å lage hårspenner av høy kvalitet som kan vare lenge. Våre produkter er grundig testet for lek, hopping på trampoliner og fotballtreninger, og de holder seg på plass. Du kan til og med la dem gå i arv til yngre søsken etter hvert som barna vokser opp.

Hva er spesielt med norsk designen deres?

Vi er stolte av å være en norsk merkevare, og alt vårt hårpynt er designet i Norge. Vi prioriterer funksjonalitet og utseende, og alle våre produkter er håndlaget med høykvalitetsmaterialer. Vi bruker blant annet Swarovski-krystaller for å sikre at hårspennene våre har en ekstra touch av eleganse.

Kan jeg tilpasse hårspennene etter min egen smak?

Absolutt! Vi har designet våre hårspenner slik at alle bøyler og spenner passer sammen. Du kan bytte ut sløyfen på hårbøylen eller eksperimentere med forskjellige kombinasjoner for å skape ditt eget unike design.

Vi tilbyr et bredt utvalg av sløyfer og stilige figurer å velge mellom, slik at du kan tilpasse hårspennene etter din egen stil og anledning.

Hårpynt generelt

Vil du lære mer om hårpynt? Se hva andre har spurt oss om ✨

Hva er hårpynt?

Hårpynt refererer til dekorative tilbehør som brukes i håret for å komplementere antrekk eller legge til en ekstra touch av stil. Det kan inkludere hårspenner, hårbånd, strikker, sløyfer og mer.

Hvorfor er hårpynt viktig?

Hårpynt kan være den lille prikken over i'en som fullfører et antrekk eller gir en ekstra touch til et barns utseende. Det kan også være en fin måte å uttrykke personlig stil og legge til litt glede og farger til hverdagen.

Hva legger dere i begrepet "kvalitet" når det gjelder hårpynt?

For oss betyr kvalitet at alt vårt hårpynt er håndlaget av slitesterke materialer. Vi sørger for at sømmene er solide og at designet er gjennomtenkt, slik at ting ikke faller fra hverandre. Vi tester grundig hårpynten vår på ulike aktiviteter som fotballtreninger, trampoliner og i fri lek for å sikre at den holder.

Hvilke materialer bruker dere i hårpynten deres?

Vi bruker slitesterke materialer av høy kvalitet i produksjonen av vår hårpynt. De små krystallene du ser på de fleste sløyfene og strikkene våre er fra Swarovski, som er kjent for å lage noen av markedets reneste glasskrystaller. Dette bidrar til den kvaliteten vi ønsker å levere.

Hva legger dere i begrepet "design" når det gjelder hårpynt?

Design er en viktig faktor for oss. Vi ønsker å skape hårpynt som ikke bare er funksjonell og av god kvalitet, men også estetisk tiltalende. Vi bruker ulike farger, former og uttrykk for å skape hårpynt som passer til enhver stil og anledning, enten det er til babyfotografering, barnehagebruk eller høytider. Vi har noe som kan passe for enhver anledning.

Hvilke typer hårpynt tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt utvalg av hårpynt, inkludert hårspenner, hårbånd, strikk og sløyfer. Vi har også forskjellige design og stiler å velge mellom, slik at du kan finne noe som passer til akkurat det du trenger.

Bytte & retur

Vi mottar nesten ikke returer eller ønsker om å bytte varer, men vi skal selvfølgelig hjelpe deg hvis du ønsker en annen vare ✨

Hva er deres bytte- og returpolicy?

Vår bytte- og returpolicy tillater kunder å returnere eller bytte varer innenfor en bestemt tidsramme. Vennligst se våre betingelser for mer informasjon.

Hvor lang tid har jeg til å returnere eller bytte en vare?

Vanligvis har du 14 dager fra mottak av varen til å returnere eller bytte den. Vennligst sjekk våre betingelser for å se om det er noen spesifikke unntak.

Må jeg betale for returfrakt?

Ja, kjøperen er ansvarlig for retur frakt kostnader med mindre det er en feil fra vår side, for eksempel en defekt vare eller feil-sendt vare.

Hvordan kan jeg starte en retur- eller bytte prosess?

Du kan starte en retur- eller bytte prosess ved å kontakte vår kundeservice. De vil gi deg instruksjoner om hvordan du kan returnere eller bytte varen.

Hvilke varer kan ikke returneres eller byttes?

Visse varer kan være unntatt fra retur- eller bytte policyen av hygieniske eller sikkerhetsmessige årsaker. Vennligst sjekk våre betingelser for å se om det er noen unntak.

Hvordan blir tilbakebetalingen behandlet?

Når vi mottar og behandler retur varen, vil tilbakebetalingen bli utført på samme måte som den opprinnelige betalingen ble gjort, med mindre annet er avtalt.

Hvor lang tid tar det å behandle en retur eller et bytte?

Vi prøver å behandle returer og bytter så raskt som mulig. Vanligvis tar det 5-7 virkedager fra vi mottar varen.

Kan jeg bytte en vare med en annen størrelse eller farge?

Ja, vi tilbyr bytte av varer med en annen størrelse eller farge, avhengig av tilgjengelighet. Kontakt vår kundeservice for assistanse.

Hva skjer hvis varen jeg ønsker å bytte til har en annen pris?

Hvis den nye varen har en annen pris, vil eventuelle prisforskjeller enten refunderes eller belastes deg avhengig av om det er en prisøkning eller -reduksjon.

Hva gjør jeg hvis jeg mottar en defekt eller feil sendt vare?

Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, vennligst kontakt vår kundeservice umiddelbart. Vi vil sørge for å rette opp feilen og løse situasjonen.

Må jeg returnere varen i originalemballasje?

Det er alltid best å returnere varen i sin originale emballasje hvis mulig. Dette hjelper oss med å sikre at varen er godt beskyttet under returprosessen.

Hva skjer hvis jeg returnerer en brukt vare?

Vi forbeholder oss retten til å avslå retur av varer som er brukt eller skadet ut over det som er nødvendig for å vurdere varens tilstand.

Kan jeg returnere eller bytte en vare kjøpt på salg eller med rabatt?

Våre bytte- og returpolicy gjelder vanligvis også for salgsvarer og varer kjøpt med rabatt, med mindre annet er spesifisert. Sjekk våre betingelser for mer informasjon.

Hva gjør jeg hvis jeg har flere spørsmål om bytte og retur?

Hvis du har flere spørsmål om bytte og retur, vennligst kontakt vår kundeservice. De vil være glade for å hjelpe deg med ytterligere informasjon og veiledning.

Om oss

Siden starten på kjøkkenbordet i 2007 har vi gledet  tusenvis av jenter.Det som startet med å lage hårpynt til våre egne barn har utviklet seg til et eventyr som nå gleder jenter og gutter i inn og utland. ✨

Når ble deres bedrift startet?

Vår bedrift ble startet i 2007, og det hele begynte på kjøkkenbordet.

Hva er deres hovedfokus?

Vårt hovedfokus er å glede tusenvis av jenter og gutter både i inn- og utland. Vi designer, produserer og selger håndlagde kvalitetsprodukter, som hårspenner, hårsløyfer, hårbøyler, hårbånd, smokkesnorer og tversoversløyfer.

Har dere også morsomme produkter?

Ja, vi har også morsomme produkter som f.eks. glitter figurer. Disse hårspennene er artige å ha på seg i hverdagen.

Hvilke produkter tilbyr dere?

Vi tilbyr håndlagde kvalitetsprodukter som hårspenner, hårsløyfer, hårbøyler, hårbånd, smokkesnorer og tversoversløyfer. Vi har også hårspenner til hundeeiere som elsker å pynte hundene sine.

Hva er unikt med deres produkter?

Våre produkter er designet med en praktisk karakter samtidig som de ser klassiske og fine ut. Alle våre hårspenner har antiskli, noe som gjør at de sitter godt i håret hele dagen. Våre baby-hårspenner er spesielt egnet for tynt, glatt og fint hår.

Hvordan kan man designe sin egen hårbøyle/hårbånd?

Våre hårbøyle/hårbånd er designet slik at man kan sette våre hårsløyfer og hårspenner på dem for å gi dem litt ekstra "piff". Du kan designe din egen hårbøyle/hårbånd akkurat slik du ønsker.

Har dere produkter for gutter?

Ja, vi har et unikt og justerbart "halsbånd" som kan brukes av gutter fra nyfødt og opp til 10 års alderen. Dette halsbåndet har en liten hempe hvor man kan tre inn på våre klassiske sløyfer og dermed bytte med de fargene man ønsker.

Hvor kan jeg finne deres produkter?

Du kan finne våre produkter i vår nettbutikk, men også i fysiske butikker (særlig mange barnebutikker) rundt om i Norge.